Vezérléscsere, vezérműszíj csere

Vezérléscsere, vezérműszíj csere

Az minden autó tulajdonos számára világos, hogy járművén a vezérlést időről-időre cserélni kell. Ennek a csere periódusa márkánként, típusonként változó. Többségében 100-120 ezer megtett km után szokott jönni a vezérműszíj csere ideje.

Ám azt már kevesen tudják, hogy nem elég elvinni egy hozzáértő haverhoz vagy “tunning” szervizbe, hogy gyorsan cserélje ki a legszükségesebbeket!

Tartsa szem előtt a következő kérdéseket:

–   Garanciális-e a szerviz szolgáltatása?

Az általunk forgalmazott többségében alkatrészekre 1-2 éves gyári garancia vonatkozik.

Fogalmam sincs mibe kerül egy vezérműszíj csere, nem csapnak be?

Szakszervizünk az Unix Autó  kft Hivatalos Budapesti Márkaszervize, így az általunk forgalmazott fék alkatrészek árai nyilvánosak, hiszen fent vannak az Unix Autó kft Weboldalán. Egy fillérrel sem kérünk többet az ott található árnál, tehát árképzésünk teljesen átlátható , transzparens: a szükséges fékbetéthez adja hozzá rezsi óradíjunkat( 9.900 Ft/ óra) és ön is ki tudja számolni otthon, hogy mire számíthat nálunk.

Milyen minőséget válasszak, ha nem értek hozzá?

1996-óta foglalkozunk gépjármű szervizeléssel – ez alapot adhat arra, hogy megfelelő alkatrészt ajánljunk autójához. Persze ez csak egy ajánlás, azután ön választ és dönt!

Az általunk preferált fék márkák a teljesség igénye nélkül:

  • Continental
  • Gates
  • Dayco
  • SKF
  • INA

Vízpumpa

  • Hepu
  • DOLZ

Mennyi ideig tart a vezérlés javítás illetve csere?

A vezérlés csere, mely magában foglalja a vezérműszíj és görgők cseréjét, a vízpumpa cseréjét és a fagyálló cseréjét általában 4-5 óra hosszáig óráig tart.

Elvesztem az autóm garanciáját ha nem a márkaszervizbe viszem vissza vezérlés cserére?

Szó sincs róla! 

Az Európai Versenysemlegességi  Törvény részletesen szabályozza ezt a kérdést.: Egyetlen garanciális autó sem veszíti el a garanciáját amiatt, mert az aktuális szervizelést nem az aktuális márkánál végezteti el!

Fontos, hogy a vezérlést végző szerviznek meglegyenek az engedélyei, műszaki és személyi feltételei ahhoz hogy garanciális járművön javítást végezhessen. Nálunk mindezeket megtalálja, így a minőségi -gyári beszállítói alkatrészeket és a hozzáértést is. Az Unix Autó kft Magyarország legnagyobb autóalkatrész forgalmazója. Érthetően szigorúan monitorozza szervizünket is, hiszen Hivatalos Unix Márkaszervizként nem képviselheti bárki az Unix nevet!

Mindemellett vannak olyan márkák és típusok, amelyek esetében mi is a szakszervizben történő vezérlés cserét javasoljuk. Ezek drága és különleges modellek, amelyekhez speciális szaktudás szükséges. 

 

A hazai utakon futó autók többsége nem ezek közé tartozik.

Olcsóbban elvégzik a vezérlés cseréjét mint egy márkaszervizben?

Általánosságban a márkaszerviz árainak 40-50%-án dolgozunk.

 

Csak a fiatalabb és drágább modellek szervizelését  végzik a Lurdy Szerviznél?

Minden autónak, minden javításnak örülünk! Lehet az 20 éves kis Suzuki Swift vagy a legújabb Audi A8-as.

Időpont foglalás - Árajánlatkérés

Hívj minket, vagy kérd ingyenes árajánlatunkat most!